TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU
SOSYAL YARDIM VE DAYANIŞMA VAKFI

HAKKIMIZDA

Türkiye Futbol Federasyonu Sosyal Yardım ve Dayanışma Vakfı, TFF' ye kayıtlı ve vize almış olan yardım ve bakıma muhtaç futbolcu ile eş ve çocuklarına, sosyal yardımlarda bulunmak üzere 23 Ekim 1999 tarihinde kuruldu. 23.334 profesyonel futbolcunun kayıtlı olduğu Vakıf sisteminde, bugüne kadar 8.330'a yakın kişiye emeklilik ödentisi yapıldı. Vakıf aşağıda belirtilen sosyal yardımlarda bulunur:

• Profesyonel futbolculara yaşam sigortası niteliğinde, transfer ve vize işlemlerinden elde edilen gelirlerle oluşturulan fondan ödeme yapmak.
  • TFF' ye kayıtlı ve vize almış olan yardım ve bakıma muhtaç profesyonel futbolcu ile eş ve çocuklarına Bakım ve Yaşam Merkezlerinden(Huzurevi) hizmet alma.
  • TFF' ye kayıtlı ve vize almış olan yardım ve bakıma muhtaç profesyonel futbolcu ile eş ve çocuklarına faydalanabileceği sağlık yardımı hizmeti sunmak.
  • TFF' ye kayıtlı ve vize almış olan yardım ve bakıma muhtaç profesyonel futbolcu ile eş ve çocuklarına geçim sıkıntısına düşmüş olanlara, nakdi destek vermek.

Mehmet BÜYÜKEKŞİ
İbrahim BURKAY